Soltis® tekstil  združuje toplotne in mehanske učinke, ki zagotavljajo učinkovitost, trajnost in dober izgled vaših objektov: Biti pravi toplotni ščiti prispevajo k izboljšanju energetske učinkovitosti stavb. Na zunanji strani se absorbirajo in odbijajo do 97% toplote iz sončnih žarkov, kar zagotavlja optimalno vidljivost brez bleščanja na zunanji strani. Odpornost in dimenzijska stabilnost ter ekskluzivna patentirana tehnologija Serge Ferrari Précontraint, ki daje tanek in lahek izdelek. Širok razpon 50 barv vključuje inovativne kovinske obloge iz aluminija, zlata in bakra. Tekstil 100% recikliramo z patentiranim Texyloop®. Certifikati NF Toiles (francoski standardi tkanin). FDES (Okoljski in zdravstveni podatkovni list) je na voljo na zahtevo.

 

Razlikujemo različne tipe Soltis tkanin:

14% odprto tkanje tkanine, * Soltis 86 * je idealna rešitev za sončno zaščito proti severu, s katerimi se soočajo žaluzije ali fasade, kjer se išče več svetlobe. Na voljo v širokem spektru 23 barv, ki dopolnjujejo razpone * 92 * & * 93 *, ki omogočajo inovativne in ustvarjalne možnosti.

 

* Soltis 92 * in * 93 * nudita najvišjo raven sončne zaščite v kombinaciji z močjo in stabilnostjo ter ohranjajo visoko raven vizualnega udobja. Paleta * Soltis 92 * ponuja bogato barvno paleto z 47 krepkimi, subtilnimi in pastelnimi odtenki in je idealna za zunanje zaslone, fasade in platnene strehe na območjih z visoko izpostavljenostjo. Paleta * Soltis 93 * dopolnjuje barvno paleto * 92 * in je na voljo v primerni široki širini rola 270 cm, da omogoča fleksibilnost oblikovanja na zelo velikih ploščah.