AKRILNE TKANINE PARA TEMPOTEST

 

PARA TEMPOTEST je tkanina izdelana iz barvanih Akrilnih tkiv akrilne fiber mase, ki je zaradi svoje kemične sestave, izredno obstojna. Para predloži vsa tkiva Tempotest v posebno Teflonsko obdelavo.

Z zaščito Teflona temeljijo z nanotehnologijo, ki daje antistatičen del naravnega nastajanja umazanije, odbijanje vode in odlično dimenzijsko stabilnost. Ima odlične termične lastnosti in izredno obstojnost barv. Platno Tempotest se ne krči in širi kar je izredno pomembno pri izdelavi zunanjih senčil.

Tkanina PARA Tempotest lahko zmanjša toploto, odvisno od barve tkanine svetle 20-30% in več kot 30% za temne barve.
Glede na visoko učinkovitost zaščitnih tkanin Para Tempotest se izredno zmanjša temperatura pod senčilom, kar zagotavlja odlično toplotno ugodje in sproščenost.

Kakovost tkanin Tempotest je zajamčena za obdobje 8 let in je veljaven samo, če tkiva zbledijo pri normalni izpostavljenosti sonca.

 

Tehnologije dodelave, ki se uporabljajo pri izdelkih z Marchio Parà – Tempotest, so rezultat raziskav Parà v partnerstvu z Dupontom.

Končni rezultat, ki tvori molekularno pregrado okoli posameznih vlaken; celoten zaščitni sistem pred madeži iz vode in olja, ki opravljajo dvojno delovanje: zaščito in samoočiščenje.

V proizvodnem procesu Tempotest tkanina vstopi v zaključno kopel, imenovan Teflon EXTREME, PARA ‘, mikrometrična emulzija, ki ustvarja neviden ščit. Ta zelo odporna ovira pomaga vodi in dežju, da odstranijo nezapleteno umazanijo, s čimer pripomorejo k ohranjanju lepote in učinkovitosti skozi čas.