303 Multi-Surface Cleaner je najboljše čistilno sredstvo za čiščenje tend, biminijev, navtičnega in vrtnega pohištva. Odstranjuje vse vrste madežev: olje, črnilo, sokove, vino, čaj, kavo. Produkt je koncentriran in namenjen za ročno in strojno čiščenje. Izdelek ni nevaren, ni toksičen in nima vonja.

Učinkovito čistilno sredstvo za tende in ostale tkanine za zunanjo uporabo. Uporaba je preprosta. Blago vaše tende sperite s toplo vodo. Uporabite 100 ml 303 Fabric Cleanerja za 4l tople vode (priporočljiva temperatura vode 30 – 40C). Nanesite z sprejem ali krtačo. Pustite, da čistilo in pena prodre v tkanino tende ali katerokoli drugo tkanino. Dobro zdrgnite in sperite z čisto vodo.
Za večje in trdovratne madeže ter plesni povečamo koncentracijo in čas namakanja. Po potrebi postopek ponovite.
Odstranjevanje plesni po priporočilih podjetij Dickson® in Sunbrella®: dodamo 100ml nekloriranega belila in namakamo tkanino približno 20 min. Dobro zdrgnemo in temeljito speremo z čisto vodo. Tkanino pustimo, da se posuši.
ZAŠČITA TKANIN: Po čiščenju naj se tkanina dobro posuši potem pa jo zaščitite z 303 High Tech Fabric Guard. Je najboljša zaščita in obnova tkanine na trgu. Zaščitimo jo pred umazanijo madeži in tkanini naredimo vodo odbojni sloj.
303 čistilo in zaščito za tende in ostale tkanine za zunanjo uporabo priporočajo svetovno znana podjetja Dickson® in Sunbrella® , ki pod svojimi blagovnimi znamkami proizvajata kakovostne tkanine za notranjo in zunanjo uporabo.