Nova design pergola, ki jo oblikuje inovativni svetlobni difuzij vzdolž vodil in stebrov. Produkt brez primere, ki se lahko izstopa po inovativnem in kakovostnem dizajnu, je pravi označevalec prihodnjih tržnih trendov. To je izvirna uporaba svetlobe, ki postane resnično dopolnilo pohištva, zaradi česar je VEGA edinstven izdelek te vrste. Zunanja luč povečuje privlačno estetiko, medtem ko svetlobne točke, vstavljene znotraj, dajejo občutek lahkosti strukturi in aluminijastim profilom.

Tako kot ostale izdelke lahko tudi VEGA doživimo v vseh letnih časih z izjemnim prihrankom energije: v zimskem času zmanjšuje toplotno disperzijo in omogoča boljši nadzor notranjih temperatur; poleti te strukture posežejo v optimizacijo vpliva sončnih žarkov in pomagajo zmanjšati pregrevanje prostorov, kar omejuje uporabo klimatskih naprav.

Prav tako lahko ta izpopolnjen produkt  omogoča upravljanje z oddaljenostjo, kajti  z aplikacijo pametnega telefona lahko nastavimo čas in način odpiranja / zapiranja s čimer nam zagotavlja maksimalno udobje.

    Tehnični podatki