Bioklimatske pergole

Bioklimatska pergola je uporabna za dom, zimski vrt, vrtno kuhinjo, restavracije, hotele ali razstavne prostore. Izdelana iz aluminija v naravni ali željeni barvi, lahko stoji samostojno, ob zidu ali več enot druga ob drugi, da pokrijejo večje površine.

Lamele obrača elektromotor v položaj za senčenje ali sončenje, novost je zaprt položaj, ki ne prepušča svetlobe ali dežja. Voda se nevidno steka v stranske nosilce in po stebrih v odtoke. Odporna je na veter, vremenske vplive in sol, če stoji ob morju. V nočnem času jo razsvetlijo LED trakovi, vgrajeni reflektorji, Stranice pa lahko zapremo z roloji, zavesami, steklom ali drsnimi vrati.

Aluminijasta bioklimatska struktura z nastavljivo lamelo, sestavljeno iz žlebnega profila, ki omogoča vrtenje lopatic in odvod vode. Premik se izvaja z uporabo linearnih motorjev. Odpornost proti vetru je zagotovljena do razreda 6 po UNI EN 13561.

Preberi več …

Inovativna bioklimatska pergola z izboljšano obliko, fleksibilnost pri upravljanju, prilagajanje na mero. Vse to so nove značilnosti lamelne aluminijaste pergole Kedry, ki je zelo učinkovita in sposobna zavetja pred soncem, vetrom, vlago ter v primeru dežja. Primerna je za vsak prostor, streha prekrita z aluminijastimi lamelami in integrirana z LED lučmi

Preberi več …